Arbetsbeskrivning receptionist – timanställd 15h/veckan.

OM ARBETSPLATSEN

Vi är en mötesplats för padel, gemenskap och glädje. Vårt koncept bygger på kvalitet och att skapa en härlig ”klubbkänsla” på våra anläggningar. Vi tror på långsiktighet och kundfokus vilket vi verkligen har lyckats med i Örebro där vårt Padelcenter snabbt har blivit en plats att sporta, umgås och ha kul ihop på.

Vi som jobbar på Örebro Padelcenter är ett litet familjärt gäng som tillsammans arbetar för att hela tiden utveckla och driva företaget framåt. Tillsammans löser vi utmaningar och skapar möjligheter. Nu söker vi fler timanställda som under en längre period vill ansluta sig till vårt härliga team!

VI SÖKER DIG:

Som receptionist på Örebro Padelcenter kommer du att hantera våra kunder när de besöker vår anläggning. Vi vill att våra kunder ska mötas av ett vänligt leende och hjälpande hand. Din huvuduppgift blir att ge dem en så bra upplevelse hos oss som möjligt.

Som receptionist hos oss blir du ett av våra ansikten utåt. Du ska därför vara serviceminded och tillmötesgående och ha en professionell framtoning. Det är viktigt att du kan anpassa dig till olika situationer och att du trivs med att möta människor och skapa relationer. Du ska vara naturligt social, lätt för att ta egna initiativ och vara ordningsam. Du ska kunna prata flytande svenska och ha goda kunskaper i det engelska språket. En fördel är om du tidigare utövat sporten och finner ett intresse i den.

DINA ARBETSUPPGIFTER KOMMER INNEHÅLLA:

  • Välkomna och vid behov hjälpa våra kunder.
  • Svara i receptionens telefon.
  • Utföra det dagliga receptionsarbetet.
  • Förberedelser inför eventuella event/bokningar.
  • Bedriva café/kioskverksamheten.
  • Ta inkommande bokningar.
  • På ett informativt sätt kunna berätta och informera kunderna om sporten, aktuella händelser och produkter.

ARBETSTIDER (kan variera)

Måndag – Fredag: 15.00 – 20.00

Lördag – Söndag: 09.00 – 15.00

 

Vi kommer under höstens gång rekrytera i omgångar anpassat till öppningarna av de nya anläggningarna.

Första anställning kommer ske från och med 1 augusti.

Låter detta som den perfekta rollen för dig? Tveka inte på att skicka in ditt CV och personligabrev till emma.backlund@orebropadelcenter.se

Vi ser fram emot att höra från dig!