Bästa padelracket

Padel är en het ny sport i Sverige, men utomlands är det en sport med lång och rik historia. Det är något som du förmodligen har hört talas om på nyheterna eller dylikt. Denna artikel redogör för de allra bästa padelrack år 2021, för såväl dig som redan är ett padelproffs som för padelnybörjaren. Här hittar du allt du behöver för att komma igång!

Bästa padelracket idag

Vad som är bäst beror förstås en del på dina behov samt din padelerfarenhet. Padelracketarna ovan är riktigt bra alternativ för alla padelspelare, men vissa kanske passar dig bättre än andra! Läs igenom listan och se om du hittar något som du klickar med.

Babolat Viper Carbon – bäst i test

Du som endast vill ha det bästa vad gäller sportutrustning borde ta en noga titt på detta fantastiska padelrack från företaget Babolat. Med detta racket får du allt du behöver för fantastiskt spelande, men till ett något högre pris. För dig som padelentusiast är denna produkt absolut värd pengarna! Det är dessutom en produkt som kommer hålla i många år av fartfylld padel.

Detta är ett diamantformat racket, inte ett droppformat. Diamantformade racketar kan vara lite svårare att komma igång med för dig som nybörjare, men erbjuder fantastisk kontroll och passar utmärkt till mer offensivt spelande. Detta är en aerodynamisk design som gör alla dina rörelser mycket snabbare.

Du får dessutom ett riktigt bra grepp om handtaget, tack vare det kvalitativa materialet.

Vikten på racketen ligger precis under 400 gram. Den extra vikten ger dig mer kraft i svingarna, vilket gör ditt offensiva spel mycket farligare!

Summa summarum är detta en fantastisk produkt med mycket att erbjuda, varför det är just Babolat Viper Carbon som blir bäst-i-test på listan.

Head Flash Pro – budgetvänligt alternativ

Ett padelracket behöver inte kosta skjortan. Med Head Flash Pro får du riktigt bra prestanda i en otroligt snygg design. Detta är ett droppformat racket som passar nybörjaren alldeles utmärkt. Du som vill ha ett riktigt prisvärd racket hittar inte en bättre produkt än denna!

Vid köp av detta padelrack får du ett racketfodral. Det gör hela paketet ännu billigare. Ett racketfodral är nämligen ett måste för dig som tar padel på allvar.

Head Flash Pro rekommenderas inte riktigt för väldigt avancerade spelare. Detta eftersom diamantformade racketar passar den avancerade padelspelaren mycket bättre. Vikten är dessutom aningen lägre och balansen är låg. Detta är dock den bästa produkten för sin prisklass!

Adidas Metalbone – allrounder

Detta är ett padelracket som heter duga. Här får du nämligen en produkt som passar både nybörjaren, hobbypadelspelaren och experten.

Adidas Metalbone är ett diamantformat och medeltungt racket. Perfekt för riktigt kraftig smash. Vikten i samband med det utomordentligt bra handtaget leder dessutom till en hög balans på detta rack.

Adidas Metalbone används exempelvis av spelaren Galán!

Summering

Du som är på jakt efter det bästa padelracket på marknaden har en hel del alternativ att välja bland. I listan ovan har du flera bra alternativ att kika på, som passar läsare med olika behov. Lycka till med köpet!